AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda sümbül görmek

Kahve falında saksıda sümbül görmek

Kahve falında saksıda sümbül görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında saksıda sümbül gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilere dayalı kararlar almamalısınız.

Kahve falında saksıda sümbül görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sümbül koparmak büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor sümbül koklamak attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı sümbül görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında mor sümbül toplamak gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına inanılır.

Kahve falında sümbül ekmek yenilenme yaşayacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına işaret eder.

Kahve falında sümbül çiçeği toplamak huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sümbül efendiyi görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir