AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor sümbül görmek

Kahve falında mor sümbül görmek

Kahve falında mor sümbül görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, küslerin barışacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine yorulur.

Kahve falında mor sümbül gördüyseniz:

  • Fanatizm her alanda ortaya çıkabilir, biliyorsunuz, aşkta bile fanatik olabilirsiniz.

Kahve falında mor sümbül görmek dostlarını da iyi seçeceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine alamet eder.

Kahve falında mor sümbül toplamak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, daha sonra işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor sümbül koklamak mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sümbül ekmek rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine yorulur.

Kahve falında sarı sümbül görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sümbül tarlası görmek büyük fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine yorulur.

Kahve falında sümbül efendiyi görmek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına delalet eder.

Kahve falında sümbül koparmak hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir