AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor sümbül toplamak

Kahve falında mor sümbül toplamak

Kahve falında mor sümbül toplamak üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında mor sümbül toplamak gördüyseniz:

  • İşiniz insanlarla ikili ilişkilere dayanıyorsa o zaman işiniz biraz daha zor olabilir.

Kahve falında mor sümbül toplamak ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

Kahve falında mor sümbül koklamak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına delalet eder.

Kahve falında mor sümbül görmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, şansın çalışmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında sümbül çiçeği toplamak yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında sümbül tarlası görmek daha çok çalışılacağına, borçları varsa ödeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sümbül ekmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında sümbül efendiyi görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına işarettir.

Kahve falında sümbül soğanı görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir