AnaSayfa / Genel / Kahve falında sümbül koparmak

Kahve falında sümbül koparmak

Kahve falında sümbül koparmak kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sümbül koparmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzla ilgili güzel fikirleriniz olabilir.

Kahve falında sümbül tarlası görmek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sümbül koparmak yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında mor sümbül görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında mor sümbül toplamak elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında sümbül efendiyi görmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında sümbül soğanı görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı sümbül görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine işaret eder.

Kahve falında mor sümbül koklamak umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, şansının geri döneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir