AnaSayfa / Genel / Kahve falında sülük yapışmak

Kahve falında sülük yapışmak

Kahve falında sülük yapışmak uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, başa iş açacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sülük yapışmak gördüyseniz:

  • İkna yeteneğinize güvenerek, yakınlarınızı isteklerinizi yerine getirmeleri konusunda hızla harekete geçirebileceğinizi düşünüyorsanız, yanılıyor olabilirsiniz.

Kahve falında sülük yapışmak fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına yorulur.

Kahve falında yakasına yapışmak sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına inanılır.

Kahve falında sobaya yapışmak yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, önemli bir makama terfi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakaya yapışmak herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yere yapışmak deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işarettir.

Kahve falında dişine sakız yapışmak kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına inanılır.

Kahve falında birinin yakasına yapışmak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, esenleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara sülük görmek kolay ve güzel bir hayatı olacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir