AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde sülük görmek

Kahve falında denizde sülük görmek

Kahve falında denizde sülük görmek karamsar olacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine yorulur.

Kahve falında denizde sülük gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikirlerinizdeki zayıf tarafları göstermek isteyebilir.

Kahve falında denizde sülük görmek aile hayatlarını bozulacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kara sülük görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında sülük yemek hak yemeyeceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında ayağa sülük yapıştığını görmek az da olsa feraha çıkılacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde sülük görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine işaret eder.

Kahve falında çok sülük görmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sülük böcek görmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında evinde sülük görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir