AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde sülük görmek

Kahve falında elinde sülük görmek

Kahve falında elinde sülük görmek çok mutlu edeceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde sülük gördüyseniz:

  • Seyahat planları veya sosyal aktiviteler yeni bağlantılar kurmanızı, yeni arkadaşlıkları ya da yeni şeylere başlamanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında elinde sülük görmek işlerinin çoğalacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında evde sülük görmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sülük görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine işarettir.

Kahve falında kan emen sülük görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sülük böceği görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sülük ısırdığını görmek ikinci bir şans vereceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya delalettir.

Kahve falında sülük yapıştığını görmek el açmayacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kan sülüğü görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, keyfin bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir