AnaSayfa / Genel / Kahve falında sülükler görmek

Kahve falında sülükler görmek

Kahve falında sülükler görmek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında sülükler gördüyseniz:

  • Temmuz ayı başına kadar, verdikleri sözleri yerine getiremeyen kişiler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında kan sülüğü görmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında sülük yapıştığını görmek el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz sülük görmek günahların da affolacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında elinde sülük görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına inanılır.

Kahve falında vücudunda sülük görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, özgüveninde artış yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabuklu sülük görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında sülük yapışması görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına işarettir.

Kahve falında kan emen sülük görmek umutlarının da tükeneceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir