AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuklu sülük görmek

Kahve falında kabuklu sülük görmek

Kahve falında kabuklu sülük görmek dertlerin bölüşüleceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, güzel bir döneme girileceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına yorulur.

Kahve falında kabuklu sülük gördüyseniz:

  • Alacağınız iltifat, takdir, tanınma v.b şeylerin tadını çıkartabilirsiniz.

Kahve falında kabuklu sülük görmek hayata daha sıkı tutunacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü sülük görmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sülükler görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına işaret eder.

Kahve falında evde sülük görmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde sülük görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında sülük yapıştığını görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kan emici sülük görmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sülük böceği görmek işlerinin çoğalacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir