AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sülük görmek

Kahve falında çok sülük görmek

Kahve falında çok sülük görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, esenleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çok sülük gördüyseniz:

  • Belli bir plan, taslak ya da düzenlemenin karşılığı olup olmadığı ya da karşılığını alıp alamayacağınız konusunu irdelemeniz gerekiyor.

Kahve falında sülük öldürdüğünü görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, dertlerin sonlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette sülük görmek iş öğreneceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına inanılır.

Kahve falında elinde sülük görmek hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına işaret eder.

Kahve falında sülük ısırdığını görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında denizde sülük görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sülükler görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sülük böceği görmek hasta ve zor geçireceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine alamet eder.

Kahve falında büyük sülük görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir