AnaSayfa / Genel / Kahve falında sülük ısırdığını görmek

Kahve falında sülük ısırdığını görmek

Kahve falında sülük ısırdığını görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, hayır vereceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, adının ve şanının yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında sülük ısırdığını gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar da aniden yüzünü gösterebilir.

Kahve falında sülük ısırdığını görmek o şekilde bir çözüm bulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine delalettir.

Kahve falında kara sülük görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında suda sülük görmek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına alamet eder.

Kahve falında evinde sülük görmek huzur içinde yaşayacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sülük yapıştığını görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü sülük görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına delalet eder.

Kahve falında sülük yapışmak yeni projelerin ve planların tutacağına, umutlarının söneceğine alamet eder.

Kahve falında elinde sülük görmek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir