AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva vermek

Kahve falında ayva vermek

Kahve falında ayva vermek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında ayva vermek gördüyseniz:

  • İnsanlarla iyi iletişim içinde olmaya devam ediyorsunuz.

Kahve falında daldan ayva koparmak sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında birinden ayva almak karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayva istemek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayva toplamak yemek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işarettir.

Kahve falında ayva yediğini görmek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayva soymak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayva çekirdeği görmek yapılan ahlaksız davranışlara, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında sarı ayva görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir