AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva istemek

Kahve falında ayva istemek

Kahve falında ayva istemek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında ayva istemek gördüyseniz:

  • Şikayetlerinizi yüksek sesle dile getirmeniz gerilimi arttırabilir.

Kahve falında ayva istemek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalda ayva görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, kişinin kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında ayva yediğini görmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında birine ayva vermek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında ayva ağacı ve ayva görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına yorulur.

Kahve falında ölü birinden ayva almak çok güzel günler ile karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayva toplamak itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayva dilimlemek hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir