AnaSayfa / Genel / Kahve falında daldan ayva koparmak

Kahve falında daldan ayva koparmak

Kahve falında daldan ayva koparmak yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında daldan ayva koparmak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler istenmeyen durumlara karışmanıza sebep olabilir.

Kahve falında dalda ayva görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında daldan ayva koparmak cesaret gerektiren işlere gireceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında daldan yeşil erik toplamak askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında daldan şeftali koparmak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Kahve falında dalgalı denize dalmak ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan ayva yemek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzmek dalmak çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayva elma görmek söz ve yetki sahibi olacağına, yakında işlerinin aksayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir