AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı ayva görmek

Kahve falında sarı ayva görmek

Kahve falında sarı ayva görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, para kazanmaya başlayacağına, insanlarla uyumunun artacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, kalp kırıklığı olacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı ayva gördüyseniz:

  • Kararsızlıklar veya belirsizlikler azalıyor.

Kahve falında ağaçta sarı ayva görmek o kişiye zararının dokunacağına, önemli kişi haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında sarı ayva görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına delalettir.

Kahve falında sarı ayva toplamak ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, üzüleceğine, ağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı ayva yemek sorunların çabucak atlatılacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasından ayva almak hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinden ayva almak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına delalettir.

Kahve falında ayva dikmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan ayva yemek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir