AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva çekirdeği görmek

Kahve falında ayva çekirdeği görmek

Kahve falında ayva çekirdeği görmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında ayva çekirdeği gördüyseniz:

  • Daha az denenmiş yollardan gitmekten veya az seyahat edilen yerlere ziyaretten kaçmamalısınız.

Kahve falında ayva çekirdeği görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında ayva çekirdeği yemek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına işarettir.

Kahve falında sarı ayva görmek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında büyük ayva ağacı görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında bir sürü ayva görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında ayva ısırmak aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, kız çocuğunun olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil ayva yemek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine inanılır.

Kahve falında ayva çiçeği görmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir