AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva turşusu görmek

Kahve falında ayva turşusu görmek

Kahve falında ayva turşusu görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayva turşusu gördüyseniz:

  • Bazı tutumlarınız kasıtlı olarak yanlış anlaşılarak hakkınızda çeşitli laflar çıkartılabilir.

Kahve falında ayva turşusu görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine delalet eder.

Kahve falında ayvayı yemek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında ağacında ayva görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, çok rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayva armut görmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında ayva ağacından ayva koparmak kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mevsiminde ayva görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine işarettir.

Kahve falında ölüye ayva vermek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında ayva ağaç görmek işlerinin rast gideceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir