AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacında ayva görmek

Kahve falında ağacında ayva görmek

Kahve falında ağacında ayva görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına alamet eder.

Kahve falında ağacında ayva gördüyseniz:

  • Ani kararlar almamalı ya da diğerlerini takip edebilmek adına ilerlememelisiniz.

Kahve falında ayva ağacı kesmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan ayva koparmak alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına işarettir.

Kahve falında ayva ağacından ayva koparmak çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayva ağaç görmek hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına inanılır.

Kahve falında ayva ağacının çiçek açtığını görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta ayva görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza işarettir.

Kahve falında ayva ağacından ayva toplamak yolunda huzurla devam edeceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan ayva almak sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir