AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva ağaç görmek

Kahve falında ayva ağaç görmek

Kahve falında ayva ağaç görmek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, haram mal yiyip içeceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayva ağaç gördüyseniz:

  • Geçmiş hatalarınızı veya diğer kişilerin başarısızlıklarını hatırlayarak dersler çıkartabilirsiniz.

Kahve falında ayva ağaç görmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında ağacında ayva görmek sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, çok sevileceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçta sarı ayva görmek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçta ayva görmek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayva ağacının çiçek açtığını görmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük ayva ağacı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan ayva toplamak yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, muradına ereceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçtan ayva koparıp yemek sıkıntılarının sona ereceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir