AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva ağacından ayva koparmak

Kahve falında ayva ağacından ayva koparmak

Kahve falında ayva ağacından ayva koparmak can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, imkânlarını kaybedeceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayva ağacından ayva koparmak gördüyseniz:

  • Evinizi yenilemek veya düzenlemek için yapacağınız değişiklikler esnasında iletişimde olacağınız bir kişi hayatınız açısından yararlı olabilecek bilgiler verebilir.

Kahve falında büyük ayva ağacı görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan ayva koparıp yemek koyu muhabbette kalacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ayva ağacının çiçek açtığını görmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine alamet eder.

Kahve falında ayva ağacı kesmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında ağaçta ayva görmek fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayva ağacından ayva toplamak ticaret hayatına atılacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayva ağacından ayva koparmak gidilecek yönün belirleneceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine delalettir.

Kahve falında ağacında ayva görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir