AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevsiminde ayva görmek

Kahve falında mevsiminde ayva görmek

Kahve falında mevsiminde ayva görmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mevsiminde ayva gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir amacın ardından yapmak istediğiniz hamleyi yapmanız zor olabilir veya ortam gerilebilir.

Kahve falında mevsiminde ayva görmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kış mevsiminde yaz görmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine tabir olunur.

Kahve falında mevsimsiz sebze görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında yaz mevsiminde kar yağdığını görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mevsim görmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında mevsim salatası görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında mevsiminde üzüm görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, ferah bir eve geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında mevsiminde olmayan meyve görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir