AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavdan geçemediğini görmek

Kahve falında sınavdan geçemediğini görmek

Kahve falında sınavdan geçemediğini görmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında sınavdan geçemediğini gördüyseniz:

  • Gayrimenkul konuları veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konular umut vaat ediyor.

Kahve falında sınavı geçemediğini görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınavdan geçemediğini görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında karşıdan karşıya geçememek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dar yerden geçememek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, maddi zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında dar kapıdan geçememek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına delalettir.

Kahve falında dereden geçememek kısmetin ve başarının engelleneceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına tabir olunur.

Kahve falında sudan geçememek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurdan geçememek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir