AnaSayfa / Genel / Kahve falında karşıdan karşıya geçememek

Kahve falında karşıdan karşıya geçememek

Kahve falında karşıdan karşıya geçememek her anlamda feraha kavuşacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, sıkıntılarını çözeceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına alamet eder.

Kahve falında karşıdan karşıya geçememek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli planlarınızın üzerinden geçmenizi veya bazı değişiklikler yapmanızı isteyebilirler.

Kahve falında karşıdan karşıya geçememek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına işaret eder.

Kahve falında otobandan karşıdan karşıya geçmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında trafikte karşıdan karşıya geçmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında karşıdan karşıya atlamak işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yolda karşıdan karşıya geçmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde karşıdan karşıya geçmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine inanılır.

Kahve falında yoldan karşıdan karşıya geçmek mevki kazanacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında karşıya geçememek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir