AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini suda yüzerken görmek

Kahve falında kendini suda yüzerken görmek

Kahve falında kendini suda yüzerken görmek bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına işarettir.

Kahve falında kendini suda yüzerken gördüyseniz:

  • Evde ya da meslektaşlarınızla duygusal problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında birini suda yüzerken görmek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine delalet eder.

Kahve falında suda yüzen kadın görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda yüzen birini görmek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, büyük atılımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında suda yüzen koyun görmek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında suda yüzen fare görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında suda yüzen kedi görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, maddi olanaklarının artacağına işaret eder.

Kahve falında suda yüzerken görmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında suda yüzen ördek görmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir