AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda beyaz fare görmek

Kahve falında suda beyaz fare görmek

Kahve falında suda beyaz fare görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, planların tutmayacağına, ağır günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında suda beyaz fare gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız kişilerle bir araya gelerek bazı konuların ivme kazanmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında suda beyaz fare görmek bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fareyi suda boğmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında suda fare görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında suda yüzen fare görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında suda beyaz yılan görmek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz suda yüzmek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında beyaz küçük fare görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, hainlik yapacağına yorulur.

Kahve falında beyaz fare öldürmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir