AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda fare görmek

Kahve falında suda fare görmek

Kahve falında suda fare görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında suda fare gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin kötü niyetli tavırlarına rağmen, siz sesinizi yükseltmeden konuşmaya devam etmelisiniz.

Kahve falında suda fare görmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, kendi bildiğini okuyacağına rivayet eder.

Kahve falında fareyi suda boğmak aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda yüzen fare görmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda beyaz fare görmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında suda akrep görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında suda boğulurken kurtarılmak elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına yorulur.

Kahve falında suda kum görmek saygın biri olacağına, sıhhat ve moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında suda cirpinmak kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir