AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda yüzen birini görmek

Kahve falında suda yüzen birini görmek

Kahve falında suda yüzen birini görmek hükmünün geçmeyeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, zararını tamamen kapatacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, gözyaşının dineceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda yüzen birini gördüyseniz:

  • Eski bir anı, tanıdık veya olay eski bir fikri tekrar hayatınıza taşıyabilir.

Kahve falında suda yüzerken görmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda yüzen bebek görmek mali gücünü yitireceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine yorulur.

Kahve falında suda yüzen insanlar görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında suda yüzen kaplumbağa görmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına delalettir.

Kahve falında birini suda yüzerken görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda yüzerken yılan görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında suda yüzen kurbağa görmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine yorulur.

Kahve falında suda yüzerek kaçmak işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir