AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda yumurta görmek

Kahve falında suda yumurta görmek

Kahve falında suda yumurta görmek maddi açıdan ferahlamaya, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, planlı ve programlı davranacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında suda yumurta gördüyseniz:

  • Para konusunda dostlarınızın desteğiyle sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız.

Kahve falında suda yumurta pişirmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında suda pişmiş yumurta görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda yumurta haşlamak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine delalet eder.

Kahve falında suda yumurta görmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine yorulur.

Kahve falında temiz suda halı yıkamak yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine işarettir.

Kahve falında suda olmayan balık görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında suda ayı görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına tabir olunur.

Kahve falında akan suda yüzdüğünü görmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir