AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda ayı görmek

Kahve falında suda ayı görmek

Kahve falında suda ayı görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, ileride çok zengin biri olacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, hile ile mal elde edeceğine, engellerden kurtulacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında suda ayı gördüyseniz:

  • Gizli kalmış konular aydınlanabilir, araştırdığınız olaylar veya kişiler varsa sonunda aradığınız bilgiler açığa çıkabilir.

Kahve falında suda ayı görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayı suda görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında büyük oyuncak ayı görmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil ayı görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, üzüleceğine, yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayı taşlamak yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında mart ayı görmek fal sahibi erkekse şansının açılacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayıya ateş etmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına yorulur.

Kahve falında ayıyı sevmek daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, haksızlıklara uğranılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir