AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda yumurta haşlamak

Kahve falında suda yumurta haşlamak

Kahve falında suda yumurta haşlamak çeşitli avantajlar elde edileceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, endişelerinden kurtulacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda yumurta haşlamak gördüyseniz:

  • Ev gereçleri almanız gerekebilir veya aile içinde yardım amaçlı sosyal ortaya çıkabilir.

Kahve falında suda yumurta haşlamak düşünmeden adımlar atayacağına, günah işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta haşlamak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında patates haşlamak huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına işaret eder.

Kahve falında mısır haşladığını görmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı haşlamak kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında hamur haşlamak zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, dertlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sebze haşlamak kişinin esenlik bulacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına işarettir.

Kahve falında kara lahana haşlamak iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir