AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda pişmiş yumurta görmek

Kahve falında suda pişmiş yumurta görmek

Kahve falında suda pişmiş yumurta görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, anne babanın birbirine düşeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda pişmiş yumurta gördüyseniz:

  • Yardım veya önerinin dozunu kaçırmanız sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında suda pişmiş yumurta görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında suda pişmiş mısır yemek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda pişmiş mısır görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında pişmemiş yumurta sarısı görmek hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş yumurta yediğini görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş yumurta yedirmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, kazancın artacağına rivayet eder.

Kahve falında taze pişmiş yumurta görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişen yumurta görmek ticaretin açılacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir