AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda yumurta pişirmek

Kahve falında suda yumurta pişirmek

Kahve falında suda yumurta pişirmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına rivayet eder.

Kahve falında suda yumurta pişirmek gördüyseniz:

  • Belli konularda işleri uygulayan taraf olmak, tasarlayan kadar cazip olmayabilir.

Kahve falında suda yumurta pişirmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına inanılır.

Kahve falında suda pişmiş yumurta görmek dualarının karşılığını alacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında suda yumurta görmek kalabalıktan uzak olacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına yorulur.

Kahve falında suda yumurta haşlamak zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında tavada yumurta pişirmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına delalettir.

Kahve falında yumurta kırıp pişirmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında pişirilmiş yumurta görmek bir süre sıkıntı çekeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine alamet eder.

Kahve falında yağda yumurta pişirmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir