AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda olmayan balık görmek

Kahve falında suda olmayan balık görmek

Kahve falında suda olmayan balık görmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, elde edilen nasibin artacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına delalet eder.

Kahve falında suda olmayan balık gördüyseniz:

  • Anlamsız bulabileceğiniz önerileri, teklifleri veya yorumları olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında suda küçük balık görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık suda balık görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında temiz suda balık tutmak aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına inanılır.

Kahve falında duru suda balık tutmak dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içtiği suda balık görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına yorulur.

Kahve falında suda canlı balık tutmak sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz suda balık görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına inanılır.

Kahve falında balık dolu suda yüzmek parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, çok üst mevkilere geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir