AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda nefesini tutmak

Kahve falında suda nefesini tutmak

Kahve falında suda nefesini tutmak zor durumda kalınacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, büyük zararlara uğrayacağına, huzurunun eski haline döneceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına, sevineceğine inanılır.

Kahve falında suda nefesini tutmak gördüyseniz:

  • Vücudunuzu darbelerden, çarpmalardan korumalısınız.

Kahve falında suda nefes tutmak sonradan da çok üzüleceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına işarettir.

Kahve falında suda nefesini tutmak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında suda nefes aldığını görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, iyi halin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suda nefessiz kalmak özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda nefes alabilmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine inanılır.

Kahve falında suda nefes almak kişinin kendi başının çaresine bakacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda nefes alamamak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde nefesini tutmak çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir