AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanik suda balik tutmak

Kahve falında bulanik suda balik tutmak

Kahve falında bulanik suda balik tutmak düşmanından kurtulmaya, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, sevinçli ve güzel bir haber almaya, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, işsizin iş bulacağına delalettir.

Kahve falında bulanik suda balik tutmak gördüyseniz:

  • Elinizdeki kozları kullanabilir ya da yanlış bir zamanlama ile gereksiz yere riske girebilirsiniz.

Kahve falında bulanik suda balik tutmak her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bal tutmak daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine delalettir.

Kahve falında canli balik tutmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında yunus balıgı tutmak dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine rivayet eder.

Kahve falında tatlı su balıgı tutmak aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına yorulur.

Kahve falında akan suda balık tutmak sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duru suda balık tutmak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, malının ve parasının da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda nefes tutmak sorunların yakında son bulacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir