AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda nefes tutmak

Kahve falında suda nefes tutmak

Kahve falında suda nefes tutmak elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda nefes tutmak gördüyseniz:

  • Planlarınızın işe yarar olup olmadığını gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında suda nefesini tutmak iyi anlaşacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında suda nefes tutmak çok büyük başarılar elde edileceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine delalet eder.

Kahve falında suda nefessiz kalmak eşlerin ayrılacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına rivayet eder.

Kahve falında suda nefes alamamak çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında suda nefes almak malının ve aşının da çoğalacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında suda nefes aldığını görmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda nefes alabilmek işlerinde bereket olacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına alamet eder.

Kahve falında suyun altında nefesini tutmak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir