AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva satmak

Kahve falında ayva satmak

Kahve falında ayva satmak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine inanılır.

Kahve falında ayva satmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda engellerle karşılaşabilir, baskıların veya engellerin üstesinden gelebilmek için, jonklör rolüne soyunabilirsiniz.

Kahve falında ayva satmak kazancın düşeceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında portakal ayva görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, kudretinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayva suyu içmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına işarettir.

Kahve falında tatlı ayva yemek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında ayva çekirdeği yemek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil ayva yediğini görmek helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçta ayva görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine yorulur.

Kahve falında iri ayva görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir