AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta ayva görmek

Kahve falında ağaçta ayva görmek

Kahve falında ağaçta ayva görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, maddi çıkmazların biteceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, arkadaştan görülecek faydaya, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta ayva gördüyseniz:

  • Fikir ayrılıkları söz konusu olabilir.

Kahve falında büyük ayva ağacı görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayva ağaç görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayva ağacına çıkmak dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ağaçta sarı ayva görmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına işarettir.

Kahve falında ağacında ayva görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayva ağacından ayva koparmak dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan ayva yemek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına yorulur.

Kahve falında ayva ağacının çiçek açtığını görmek aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, durulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir