AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva suyu içmek

Kahve falında ayva suyu içmek

Kahve falında ayva suyu içmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, son model arabaya sahip olacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında ayva suyu içmek gördüyseniz:

  • İşi eğlenceyle karıştırmanız durumunda sonuçları hoş olmayabilir.

Kahve falında ayva suyu içmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine işarettir.

Kahve falında birinin bardağından su içmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında tadı bozuk su içmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında altın tastan su içmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, belaya ve derde düşeceğine delalettir.

Kahve falında ekşi su içmek kendisini işine veremeyeceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadının elinden su içmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok susamak ve su içmek fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında bebeğe su içmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir