AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal ayva görmek

Kahve falında portakal ayva görmek

Kahve falında portakal ayva görmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, endişelerin son bulacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına alamet eder.

Kahve falında portakal ayva gördüyseniz:

  • Bazı konuların yeniden yapılandırılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında ayva ve portakal görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine işarettir.

Kahve falında portakal ayva görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına yorulur.

Kahve falında ayva toplamak yemek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına alamet etmektedir.

Kahve falında dilimlenmiş ayva görmek tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağacında ayva görmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayva toplamak ve yemek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına işarettir.

Kahve falında ayva armut görmek eşi tarafından yüceltileceğine, zarar etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sarı ayva görmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir