AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağa sülük yapıştığını görmek

Kahve falında ayağa sülük yapıştığını görmek

Kahve falında ayağa sülük yapıştığını görmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, yüzünün her daim güleceğine, özel hayatında mutlu olacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağa sülük yapıştığını gördüyseniz:

  • Size bağlı kişilerin hayatlarında fark yaratabilirsiniz.

Kahve falında ayağa sülük yapıştığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bacağına sülük yapıştığını görmek acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında sülük yapışması görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında sülük yapıştığını görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde sülük görmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sülük yutmak elinin darlığa düşeceğine, mal mülk kazanacağına işaret eder.

Kahve falında sülük böcek görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, zor günlerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında büyük sülük görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir