AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmemiş yumurta sarısı görmek

Kahve falında pişmemiş yumurta sarısı görmek

Kahve falında pişmemiş yumurta sarısı görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, sağlığından olacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmemiş yumurta sarısı gördüyseniz:

  • Sakin olun, stres yaratabilecek davranışlardan uzak durmaya çalışın.

Kahve falında pişmemiş yumurta sarısı görmek bereket ve zenginlik bulacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş yumurta sarısı yemek kazancının sağlam ve sabit olacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş yumurta sarısı görmek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda pişmiş yumurta görmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş yumurta yediğini görmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağda pişmiş yumurta görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tavada pişmiş yumurta görmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, başarılı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında az pişmiş yumurta görmek kazancınızın artacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir