AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş yumurta yediğini görmek

Kahve falında pişmiş yumurta yediğini görmek

Kahve falında pişmiş yumurta yediğini görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş yumurta yediğini gördüyseniz:

  • Tahmini çıkarımlarla yola çıkmak yanlış olabilir.

Kahve falında yağda pişmiş yumurta yediğini görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, itibarını geri kazanacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş yumurta yedirmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş yumurta yediğini görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş bozuk yumurta görmek üzüntülü bir haber alınacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rafadan pişmiş yumurta görmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında pişmemiş yumurta yemek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında taze pişmiş yumurta görmek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş yumurta soymak çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir