AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişen yumurta görmek

Kahve falında pişen yumurta görmek

Kahve falında pişen yumurta görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, anne baba duasının alınacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına, hasretlerin biteceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişen yumurta gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere bağlı problemler ya da tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında pişmiş bozuk yumurta görmek kötü haberler alınacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine işaret eder.

Kahve falında pişmiş yumurta yemek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, insanları sakinleştireceğine yorulur.

Kahve falında yağda pişmiş yumurta yemek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş yumurta yediğini görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağda pişmiş yumurta yediğini görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, dertlerinin unutulacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş yumurta vermek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavada pişmiş yumurta görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağda pişmiş yumurta görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir