AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda pişmiş mısır yemek

Kahve falında suda pişmiş mısır yemek

Kahve falında suda pişmiş mısır yemek kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında suda pişmiş mısır yemek gördüyseniz:

  • Bazı konular ciddi şekilde biçimlenmeye başlıyor.

Kahve falında suda pişmiş mısır yemek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına alamet eder.

Kahve falında suda pişmiş mısır görmek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında pişmiş mısır yemek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş mısır taneleri görmek girdiği işleri kaybedeceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş mısır görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş mısır tanesi görmek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş taze mısır görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında haşlama mısır yemek yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir