AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda pişmiş mısır görmek

Kahve falında suda pişmiş mısır görmek

Kahve falında suda pişmiş mısır görmek dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında suda pişmiş mısır gördüyseniz:

  • Aile bireyleri üzerinde büyük bir baskı kuruyorsunuz.

Kahve falında suda pişmiş mısır yemek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına işaret eder.

Kahve falında suda pişmiş mısır görmek maddi gücünü kaybedeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına işaret eder.

Kahve falında pişmiş mısır görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş mısır tanesi görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, işsizin iş bulacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş taze mısır görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş mısır taneleri görmek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş mısır yemek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda pişmiş yumurta görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir