AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda koyun görmek

Kahve falında suda koyun görmek

Kahve falında suda koyun görmek önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, evindeki huzurun bozulacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında suda koyun gördüyseniz:

  • Acil müdahale etmek istediğiniz konularda, diğerlerinin meşgul veya tatilde olması nedeniyle ilerleyemeyebilirsiniz.

Kahve falında suda koyun görmek fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine inanılır.

Kahve falında suda yüzen koyun görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz berrak suda yüzmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, üzüntülü haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli suda boğulmak kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında suda ateş görmek gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında suda kertenkele görmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık suda abdest almak geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda yatmak geçmişin kötü izlerinin silineceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir