AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda yüzen koyun görmek

Kahve falında suda yüzen koyun görmek

Kahve falında suda yüzen koyun görmek sıkıntılarını aşacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına rivayet eder.

Kahve falında suda yüzen koyun gördüyseniz:

  • İşinizdeki gerilim sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında suda yüzen koyun görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda koyun görmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini suda yüzerken görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda yüzen insanlar görmek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda yüzen kurbağa görmek büyük işlere imza atacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına rivayet eder.

Kahve falında suda yüzen balık görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suda yüzen bebek görmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda yüzerken görmek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir