AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda yatmak

Kahve falında suda yatmak

Kahve falında suda yatmak üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına yorulur.

Kahve falında suda yatmak gördüyseniz:

  • İşinize konsantre olmalısınız.

Kahve falında suda yatmak işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında evde yatmak uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında koltukta yatmak suç işleyeceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında dere kenarında yatmak sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine delalet eder.

Kahve falında mezarın içine yatmak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında birisiyle yatakta yatmak beğenilen işlere imza atacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkekle yatakta yatmak hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında musalla taşına yatmak daha lüks bir hayat yaşayacağına, birikmiş parasının olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir