AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda ateş görmek

Kahve falında suda ateş görmek

Kahve falında suda ateş görmek maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında suda ateş gördüyseniz:

  • Bazı gerekli alışverişler yapabilirsiniz.

Kahve falında suda ateş görmek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında suda yün görmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini suda boğulurken görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında birisi tarafından suda boğulmak kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, talihinin artacağına işarettir.

Kahve falında bulanık suda çamaşır yıkamak kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında tatlı suda balık görmek malının da eksilmeyeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında suda boğarak öldürmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda pişmiş mısır yemek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir